Közelgő tanfolyamaink

Nincsenek események

Értesítjük, hogy kellő számú jelentkezés esetén a következő AKUSZTIKUS EMISSZIÓS roncsolásmentes anyagvizsgáló tanfolyam (AT-2).


 

Ha kevés jelentkező lesz, a tanfolyamot rövidebb bejárásos résszel is megtartjuk. Akkor a  tanfolyam önálló felkészülést is igényel 40 órában! A felkészülési anyagot előzetesen a jelentkezőkhöz eljuttatjuk.


 

Jelentkezés feltétele:

  • 1-es szint esetén: minimum szakmunkás bizonyítvány, orvosi alkalmasság (éleslátás, színlátás), igazolt 45 nap szakmai gyakorlat.
  • 2-es szint esetén: érvényes 1. szintű tanúsítás, érettségi, orvosi alkalmasság (éleslátás, színlátás), igazolt 135 nap szakmai gyakorlat.
  • 2-es szint főiskolával: szakirányos műszaki főiskolai/egyetemi végzettség vagy lezárt 4 félév, orvosi alkalmasság (éleslátás, színlátás), igazolt 180 nap szakmai gyakorlat.


 

A tanfolyam ideje:

2023. február 13 - 24.  A tanfolyam hétfőn reggel 9 órakor kezdődik, a többi napon reggel 8 órakor.


 

A tanfolyam helye:

1191 Budapest, Üllői út 206.


 

A tanfolyamot elismert 2. és 3. szintű oktatók közreműködésével jól felszerelt tanteremben tartjuk.


 

A tanfolyam díja: 

220.000 Ft + áfa/fő

A fenti összegek magukban foglalják az ebéd, a tankönyv, az új szabványok jegyzékének díját, valamint a műszer és eszköz használatot. A tanfolyam az új MAROVISZ jegyzetet használja.

Gyakorlati és elméleti vizsga: 

A Tanúsítóval egyeztetett időpontban történik, mi segítséget nyújtunk a hallgatóknak a vizsgára jelentkezésben, de a vizsga időpontját a kollégák választják ki.

MAROVISZ Személytanúsítási Irodánál minden pénteken van lehetőség vizsgázni, az MHtE-nél előre egyeztetett időpontban.

 

MAROVISZ
 

MHtE


 

Vizsgadíj:  Tanúsító függő. A választott Tanúsító számlázza ki.


 

Szállás:  Honlapunkon a „szálláslehetőségek” menüpontban megtalálja a környék panzióinak elérhetőségét. Válasszon és foglaljon szállást!


 

Várjuk jelentkezését! Forduljon hozzánk bizalommal!